söndag 16 maj 2010

Det drar ihop sig mot tävling tycker jag!


Besöksloggen börjar dra sig mot fyrsiffrigt, och det vill jag fira med en tävling!
Men vad skulle ni vilja tävla om?

För att delta i tävlingen vill jag att ni skriver en kommentar, och skriver vad ni skulle vilja vinna, i vilken färg och vilken storlek. Skriv dessutom hur många lotter ni deltar med!

Kommentar ger en lott
Kommentar+länkning ger två lotter
Kommentar+länkning+följare ger tre lotter

Dragning sker när besöksräknaren tippar över på 1000 besökare.
Lycka till!

9 kommentarer:

 1. Hej! Och grattis till snart 1000 besökare. Häftigt! Jag är kanske tråkig men jag skulle vilja ha ett par bruna frotté byxor..... Jag lämnar en kommentar, länkar till din blogg... och tror att jag redan är följare.... Så det blir 3 lotter då....

  http://enprinsenprinsessaochvi.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Jag är gärna med och tävlar. Om jag vinner skulle jag vilja ha något somrigt, passande till ett bustroll på 1år i storlek 80.

  Följare är jag sedan innan, lägger till en länk på min sida. Grattis till besökarna

  SvaraRadera
 3. Ja visst är jag med.
  Nåt i frotté fast jag vet inte riktigt vad -får bestämma det när jag vunnit ;)

  aina_perssom@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. JAg är gärna med i tävlingen. Något jag skulle vilja vinna är en kortbent pyjamas med korta ärmar, i samma typ som din pyjamas som du gjorde för några veckor sen. Färger som är fina är brunt och orange eller blå.

  carro_1979@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Hejsan :) Jag vill vara med och tävla. Länkar i min blogg och är följare sen ett litet tag tillbaka :) =3 lotter väl?
  Om jag vinner så skulle jag nog vilja ha en sån "strumppyjamas" med raglanskärning (inlägg 25 april), fast med kortare ben och ärmar. Gillar glada starka färger som turkost, gult, "neongrönt", orange, cerise etc. gärna frottén ;). Det är tänkt till min tös som är 67 cm idag :) så runt storlek 74. håller tummarna för mig själv, och att du når 1000 snart

  SvaraRadera
 6. Hej hej och tack för sällskapet igår. Självklart vill jag vara med och tävla. Om jag vinner så vill jag utmana din kreativitet genom att önska mig en hängselkjol i stl 92 till Nelly (som Moa självklart får ärva) den får gärna vara röd i något lite grövre tyg.

  Självklart länkar jag i min blogg ,)

  SvaraRadera
 7. Räkna med mig, jag klickar givetvis i dig som följare. Jag håller tummarna, vi ses snart. Ska bli skoj!!

  SvaraRadera
 8. Mohaha. Jag är med!
  Moa behöver något somrigt, storlek 98, jooosa ;)

  *krama*

  SvaraRadera
 9. Klart man vill vara med och tävla! Men nån blogg har jag inte så jag får hålla tummarna med min enda lilla lott..... :)
  ylva

  SvaraRadera