torsdag 31 oktober 2013

Mina syfestivalsfynd

Det råkade bli en hel del...
Vi börjar uppe i vänster hörn, där en stretchspets med lurex ligger och väntar på att bli en wrapkofta. Stuv från SOS. Näst har vi SOS ljuvliga asieninspirerade velour som ska bli kjoldel i en klänning till mig. Efter det ligger två rosa och två turkosa velourbitar från samma ställe och till samma syfte. Överst längst till höger är en fantastisk jersey från RireMix på facebook, även denna blir en klänning till mig (köpte lite andra saker där med som är hemlisar än så länge). Under denna är en helt otroligt färgsprakande jersey från SOS som också den blir en klänning till mig.

Nästa rad börjar vi med en paisleymönstrad viscosejersey som jag inte kommer ihåg var jag köpte, sen kommer två rosmönstrade stenzotyger från tyglycka. Sist på denna rad har vi ett helt sjukt snyggt fotoprint med blommor i höstiga toner. Alla dessa kommer bli klänningar till mig.

Nästa rad har vi tre olika färger av ikasyrs hjärtvelour köpt hos gekko, en bit cerise mudd och en superskön micromodal i svart från SOS. Ovanpå den svarta velouren med hjärtan ligger de söta måttbanden i form av sniglar i tre färger som jag bara inte kunde låta bli att adoptera. Ovanpå de andra två ligger olika pepparkaksformar, fisen och jag ska baka innan jul och inga tråkiga kakor denna gång. ;) På den svarta ligger några fyndade armband.

Sista raden tyg börjar starkt med de glada rävarna från Znok, som kommer bli både julklänning åt mig och jultröja åt fisen. Sen har vi Znoks fina tyg med fjärilar som, håll i hatten, även den blir klänning till mig. Lyckades också få tag på en stuv av SOS fina fotoprint med katter som tro det eller ej även den blir en klänning. Sist ut i tygkavalkaden är en söt jersey med rosa citroner från SOS, blir livdel till en klänning. Ovanpå rävarna ligger två småsaxar och tre sprättar, sånt man inte kan få för mycket av helt enkelt, ovanpå fjärilarna och katterna ligger fler pepparkaksformar och på citronerna ligger lite garn som jag ska virka en robot åt fisen av.

Längst ned ligger en bunt mönstertidningar, blandade årgångar.

Så detta var mina fynd. Jag är toknöjd, även om jag känner att det blev lite väl mycket denna gång. Men det är nog mest för att det går åt så mycket tyg när jag ska sy till mig själv, hade jag köpt för att sy till fisen hade det varit mycket mindre tygbitar.
Allt mamma köpte finns inte med på bild, det får vi ta en annan gång.
Nu ska jag sova.
Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar