måndag 25 april 2011

Min första award!


Wow, jag har fått mig en award. :)
Söta Agnetha på Lilofant Design nominerade med dessa upplyftande ord:

"Knastroll: En trevlig person som jag inte känt så länge men följt bloggen på destu längre! Hoppas på ett samarbete med Linda inom snar framtid!"

Alltid roligt att bli uppskattad för det man gör, och självklart också för den man är. Agnetha är en fantastisk person själv, som bland annat med sitt initiativ "billiga barntyger" låter även oss som inte har så stor tygbudget ta del av härliga barntyger.
Så var det då min tur att nominera fem till denna award.

ReMadeBySaraForsberg får första awarden. En fantastisk person som jag lärt känna via SyLanet. Återbruk, ekologiskt och underbara virkade saker är Saras melodi. Otroligt inspirerande!

Lilla Gryn ännu en bloggerska med ekologiskt och återbrukstänk. Att hon sedan syr de mest ljuvliga byxor, skjortor och fotingar gör ju inte saken sämre. Även Astrid har jag lärt känna via SyLanet.

MadeByMama är ännu en bloggerska med återbrukstänk. Hennes kreativa sätt att kombinera tyger i fråga om mönster och färger är verkligen inspirerande. Hoppas på att få lära känna Aleisa bättre.

Amda gör fantastiska applikationer och är otroligt hjälpsam och trevlig. Älskar Amandhas sångpåsar! Men lite fusk är det väl ändå när hon har broderimaskin? ;)

Pumpalot inspirerar med sina färgsprakande tygkombinationer och sitt "barnsliga tänk" när det kommer till barnkläder. Har alltid det där lilla extra. Att Johannah sedan är übertrevlig är bara en bonus. :)

Så, det var mina 5 nomineringar, vilka är era?

5 kommentarer:

 1. Man tackar, man tackar... Det var inte dåligt! Vi ses snart hoppas jag, det var lite väl längesen nu.

  SvaraRadera
 2. Super tack..ja lite fusk är det ju ;)

  SvaraRadera
 3. Va kul:) Tack så väldans mycket.....dax för sy Lan snart eller?

  SvaraRadera
 4. Åh, vad fint du skriver om mig! tack snälla du! Att du är verkligen en kreativ och unerbar människa är jag helt säker på, och att jag vill oxå lära känna dig bättre. JAg känner mig både glad och hedrat, du ska veta att du är inspiration och glädje till många, och att det kommer massa roliga tider för dig! Puss och kram till dig, duktiga du!

  SvaraRadera
 5. Hej, här kommer ännu en award, du kan hämta den ie hos mig :)

  SvaraRadera